Mijn favorieten

NVM MAKELAAR/TAXATEUR RMT

Marc Merry (november 1975)
 
In zijn tienerjaren focust Marc zich op een professionele tenniscarrière. Hij heeft talent, maar nog meer ambitie en passie. Op achttienjarige leeftijd wint hij het Nederlands Kampioenschap en later speelt hij op bekende grandslamtoernooien als US Open en Wimbledon. Zonder zijn toewijding, doorzettingsvermogen en discipline zou dit niveau onbereikbaar zijn gebleven. Alles staat voor hem in het teken van de sport.
Een sport waarvoor hij de hele wereld afreist. Vanuit de beschermde omgeving in Midden-Limburg trekt hij met zijn racket de wijde wereld in. Deze ervaring vormt hem als mens. Hij leert zichzelf ontzettend goed kennen, leert incasseren, vallen en opstaan. Bovendien wordt zijn horizon (letterlijk en figuurlijk) enorm verbreed en flexibiliteit voor hem een tweede natuur.
 
Terug in Echt, het smalste stukje Nederland waar hij is geboren en getogen, settelt hij zich samen met zijn vrouw Maartje en twee prachtige dochters Hanna en Madelein. Het gezin woont met veel plezier in een herenhuis dat dateert uit 1917. Met veel liefde en aandacht, het nodige maatwerk en vakmanschap, is de woning omgetoverd tot een warm thuis. Uiteraard met veel waardering voor de authentieke elementen. Een thuis, zo vindt Marc, is een geborgen plek waar je in alle rust jezelf kunt zijn, een stabiele basis van waaruit de wereld ontdekt kan worden.
 
Zowel de wijze waarop Marc zijn jaren als tennisprofessional heeft beleefd als de manier waarop hij de verbouwing heeft ingestoken, zijn tekenend voor zijn persoonlijkheid. Hij geeft zich volledig. Altijd. Dit weerspiegelt natuurlijk in zijn werkwijze als gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur en beëdigd NVM Makelaar; een loopbaan waarin hij sinds het millenium zijn sporen heeft verdiend.
Hij heeft waardevolle ervaring opgedaan als makelaar en kantoordirecteur bij een aantal gerenommeerde makelaarskantoren in Limburg. Nu is het tijd om dit mooie vak op zijn eigen manier vorm te geven.
 
Zoals van een echte (sport)professional verwacht wordt, start Marc goed voorbereid aan iedere nieuwe uitdaging. Gemotiveerd en doelgericht gaat hij voor het hoogst haalbare resultaat. Hij begeleidt mensen in het totale aankoop/verkoopproces. Voor hem is de finish pas bereikt als niet alleen de perfecte oplossing is gevonden voor de woonwensen en levensfase van klanten, maar als alles ook tot in het kleinste detail goed geregeld is.

Welkom (t)huis bij Marc!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring