Mijn favorieten

TAXATIE

Een woningtaxatie is in de regel nodig bij een woningverkoop, het verkrijgen van NHG-garantie en bij het aanvragen of oversluiten van een hypotheek. Verder kan een objectieve waardebepaling nodig zijn om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde of om een opstalverzekering af te sluiten.

Om de waarde van een woning te bepalen wordt onder meer gekeken naar het type huis, de ligging en omgeving, de woonoppervlakte, de aanwezigheid van duurzame elementen, de bouwkundige staat en de courantheid. Alle plussen en minnen komen tot uiting in de taxatiewaarde.

In sommige situaties wordt een door de NWWI gevalideerd taxatierapport gevraagd. Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties en geeft aan dat zowel de taxateur als het rapport aan de uniform vastgestelde richtlijnen voldoen. Met deze erkenning wordt het taxatierapport geaccepteerd bij alle banken en geldverstrekkers in Nederland en is toereikend voor het verkrijgen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Als gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur ben ik bevoegd om deze gekwalificeerde taxaties te verrichten, wat resulteert in een objectieve, deskundige en marktconforme woningtaxatie.

Vul hieronder het formulier in voor een afspraak.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring